Lijst met producten per merk VitazBalanz

VitazBalanz is een bedrijf met liefde voor het gebruik van natuurlijke ingrediënten tegen een wetenschappelijke achtergrond. Het leveren van de beste oplossingen voor algemene huidzorg en schoonheid van binnen en van buiten, strevend naar pure, veelzijdige producten van uitmuntende kwaliteit.

Onder ons eigen label verkopen wij het welbekende voedingssupplement Vitaxyn. Wat al jaren een goed verkocht product is. Wegens verdere ontwikkeling zullen wij de komende tijd ons voedingssupplementen assortiment uitbreiden met nog meer natuurlijke producten voor uw welzijn.

Als extra bieden wij onder ons eigen label tegenwoordig ook 100% puur natuurlijke losse thee. Het zijn allemaal thee soorten voor een bepaald moment van de dag of voor een gemoedstoestand. Alle thee die wij aanbieden zijn zonder toegevoegde aroma's en heerlijk zacht van smaak.

Verder hebben wij qua cosmetica de keuze gemaakt in cosmetische producten van JUST en cosmetica producten van RAUcosmetics.

Wij hopen op deze wijze een grote diversiteit aan te kunnen bieden van natuurlijke producten voor uw welzijn van binnen en van buiten.

9 producten.
Toon 1-9 of 9 item(s)

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: