Merken

 • Just

  Just

  Cosmetische producten op basis van plantenextracten en essentiële oliën. Alleen natuurlijke producten

  Al meer dan 90 jaar vertrouwen klanten op de producten van Just. Met haar onuitputtelijke rijkdom aan plantaardige stoffen biedt de natuur een natuurlijk elixer voor lichaam en geest. De moed om te innoveren heeft een lange traditie bij JUST. In moderne onderzoeksfaciliteiten ontwikkelen we nieuwe actieve ingrediënten en producten voor onze klanten.

  Zwitserse kwaliteit sinds 1930

 • Rau Cosmetics

  Rau Cosmetics

  Verzorgd - natuurlijk - stralend.

  Klaar met je huidproblemen - tijd voor mooie huid! RAU Cosmetics laat je huid weer stralen. Ontdek nu de passende verzorgingsroutine voor jou. RAU combineert online verkoop met het persoonlijke contact en advies dat je in een winkel vindt. RAU bestaat uit een breed assortiment cosmetica producten, ingedeeld per huidtype. De producten van RAU bevatten natuurlijke ingrediënten en bevatten geen minerale oliën en parabenen en zijn grotendeels vrij van PEGs en kleurstoffen. Ze worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitseisen.

 • VitazBalanz

  VitazBalanz

  VitazBalanz is een bedrijf met liefde voor het gebruik van natuurlijke ingrediënten tegen een wetenschappelijke achtergrond. Het leveren van de beste oplossingen voor algemene huidzorg en schoonheid van binnen en van buiten, strevend naar pure, veelzijdige producten van uitmuntende kwaliteit.

  Onder ons eigen label verkopen wij het welbekende voedingssupplement Vitaxyn. Wat al jaren een goed verkocht product is. Wegens verdere ontwikkeling zullen wij de komende tijd ons voedingssupplementen assortiment uitbreiden met nog meer natuurlijke producten voor uw welzijn.

  Als extra bieden wij onder ons eigen label tegenwoordig ook 100% puur natuurlijke losse thee. Het zijn allemaal thee soorten voor een bepaald moment van de dag of voor een gemoedstoestand. Alle thee die wij aanbieden zijn zonder toegevoegde aroma's en heerlijk zacht van smaak.

  Verder hebben wij qua cosmetica de keuze gemaakt in cosmetische producten van JUST en cosmetica producten van RAUcosmetics.

  Wij hopen op deze wijze een grote diversiteit aan te kunnen bieden van natuurlijke producten voor uw welzijn van binnen en van buiten.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: