JUST Sun Care + UV-index

JUST Sun Care + UV-index

Met de UV-index ben je goed beschermd!

We voelen warmtestralen, we zien licht, maar vooral de gevaarlijke UV-stralen zien en voelen we niet. Gelukkig kunnen we ze meten! De UV-index is een eenvoudige maat voor de sterkte van de UV-straling van de zon. Hoe hoger de UV-index, hoe sterker en schadelijker de zonnestralen.

UV-indexvoorspelling

De UV-index wordt weergegeven als actueel gemeten waarde of als prognose. De voorspelling van de UV-index wordt vooraf berekend, vergelijkbaar met het weer. Het geeft de maximale UV-straling aan die tussen 11.00 uur en 15.00 uur te verwachten is. MeteoSwiss berekent dagelijks de UV-indexvoorspelling voor de verschillende regio's van Zwitserland en voor verschillende hoogtes. Een eerste UV-indexvoorspelling is de dag ervoor beschikbaar en de volgende ochtend een actuele UV-indexvoorspelling. De UV-index wordt internationaal op dezelfde manier gemeten en toegepast. Heel praktisch dus voor het plannen van je volgende vakantie in eigen land en daarbuiten.

Een goede bescherming is eenvoudig

JUST Sun Care zonverzorging Edelweiss Physalis.

Schaduw is de beste bescherming tegen de zon. Vermijd de zon tussen 11.00 en 15.00 uur. Draag een T-shirt dat je schouders bedekt als je in de zon bent. Speciaal UV-beschermend textiel wordt aanbevolen voor kleine kinderen of mensen met een zongevoelige huid. Let er bij het kopen van UV-textiel niet alleen op de UPF (UV-beschermingsfactor), maar ook dat deze is bepaald volgens een beproefde norm (bijv. "UV Standard 801" of "AS/NZ").

Voor kleding en parasols beschermen dicht verwerkte stoffen beter dan doorschijnende stoffen. Kunstvezels bieden een betere bescherming dan natuurlijke vezels. Sterke en donkere kleuren beschermen beter dan lichte kleuren en pasteltinten.

En droge, losjes gedragen kleding is minder doorlaatbaar voor UV-stralen dan nat of uitgerekt textiel.

Een zonnehoed beschermt je gezicht en ogen en met een breed scala aan bescherming ook je voorhoofd, neus, oren en nek. Draag een zonnebril met een goede UV-filter. Breng een goede zonnebrandcrème royaal en herhaaldelijk aan.

Het goede nieuws: je kunt jezelf beschermen!

Met de producten van JUST SUN CARE kun je zorgeloos zonnen. JUST SUN CARE-producten voldoen aan de EU-aanbeveling over de effectiviteit van zonbeschermingsproducten. Een uitgebalanceerd UVA/UVB-filtersysteem beschermt uw huid betrouwbaar tegen de effecten van de zon. Exclusieve extracten van edelweiss en physalis bieden extra celbescherming en zorgen voor voldoende vocht. Goed beschermd genieten van de zon met deze zonverzorgingsproducten van JUST.

VitazBalanz

op mei 3, 2023

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: